Date: 16.03.2023
Time: 19:30

Tampereen uusi stand up club on nyt osoitteessa Hämeenkatu 10!

Naurunpaikka all stars Stand up club tuo hämyisen baarin nurkkaan Suomalaiset stand up taitajat. Iltoja isännöi Tamperelainen pitkänlinjan koomikko ARIMO MUSTONEN.

16.3.2023 esiintyjät:

Anders Helenius on suomenruotsalainen 30-vuotias neljän lapsen isä joka omaa tarkan näön. Tällä hän tarkkailee omaa elämäänsä ja sitä ympäröivää yhteiskuntaa. Havainnoista veistellään sopivan kierolla kierteellä komiikkaa joka välillä suuntaa hyvinsuunnatun potkun sitä ansaitseville munille. Anders vaatii maailmalta arvokkuutta ja tyyliä, ja epäkohtia huomatessaan hän aivan varmasti huomauttaa niisä. Fiksusti havainnoivan komiikkansa avulla Anders tuo esiin näkökulmia, jotka ovat olleet koko ajan läsnä – nyt ne vain sanotaan ääneen.

Mebe Rasid on yksi Suomen menestyneimpiä koomikoita ja hänen suosio sen kuin kasvaa. Hän on esiintynyt ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa ja TV -sarjoissa. Omaa komiikkaansa pitkään hionut koomikko, joka on tehnyt hiilestään timantin! Todella hienoa lavaviihdettä ja ottaa yleisön mukaan tarinoihin.

Arimo Mustonen: on kokenut kaiken kansan naurattaja, jolla on takanaan yli 4000 stand up -keikkaa erilaisissa tilaisuuksissa ja kiertueilla. Hän on esiintynyt koomikkona Nelosen Stand up -ohjelmassa joka vuosi sekä opettanut stand up komiikkaa Suomen teatteriopistolla. Hulvaton koomikko nähdään nyt mc roolissa.

Tervetuloa!!!

Liput: 19,80€

Osta liput tästä:
https://www.lippu.fi/…/stand-up-club-tampere-champs-irish…/

Ovet 16:00

Showtime 19:30 -21:15 sis. väliajan.